Sarah_Renee_Dubbelman.jpgAPEX, N.C. — Sarah Renee Dubbelman uit Cary, en Jonathan Stephen Welch uit Greenwood, S.C. trouwden zaterdag om 14:00 uur in de Apex Baptistische kerk.
Dominee Peter Dubbelman uit Apex zat de dienst voor.
Trou muziek werd ten gehore gebracht door pianist James Forrest uit Durham, violist Christin Danchi, zangers Victoria Summers en Rebekah Aiken, allen uit Raleigh en Lindsey Fisher uit Tampa, Fla.

De bruid is de dochter van dominee Peter Dubbelman en zijn vrouw uit Cary. Ze is de kleindochter van de heer John F.A. Dubbelman en zijn vrouw uit Cedar Grove, N.J. en Jo Ann Clark uit Virginia Beach, Va.en de overleden Charles John Clark. Zij is afgestudeerd aan de North Carolina State University en is werkzaam bij de Carrington Middle School als 'sixth grade language arts' leraar.

De bruidegom is de zoon van de heer en mevrouw J. Stephen Welch uit Greenwood, S.C. Hij is de kleinzoon van dominee James W. Welch van Due West , S.C. en zijn vrouw, en de overleden de heer en mevrouw Fred Thrailkill Sr. Hij is afgestudeerd aan de Duke University en volgt een opleiding aan het South Eastern Seminary. Hij werkt voor de Summit Church.

Ruth Dubbelman uit Cary, de zus van de bruid, was getuige.

Bruidsmeisjes waren Rebekah Aiken, Elizabeth Dreyling, Meredith McDaniel, Katherine Moore, Victoria Summers en Jamie Peebles, allemaal uit Raleigh, Julianne Welch uit Greenwood, de zus van de bruidegom en Kristianna Barnes uit Denver.

De bruid droeg een strapless zeemeermin stijl japon met een sleep met een monumentale lengte. De voor- en achterkant van het lijfje waren weelderig versierd met kralen, parels en kristallen. Ze droeg een lange sluier met kristallen en parels. Ze droeg een boeket van rode rozen.

De vader van de bruidegom was getuige. Bruidsjonkers waren Samuel Dubbelman en Luke Dubbelman, allebei uit Cary, de broers van de bruid, Jeremy Welch uit Greenwood, de broer van de bruidegom., Graham Culbertson, Nathaniel Evans, Mathew Hawk, Wesley Tubel en Christopher Pappalardo, allemaal uit Durham. De ouders van de bruid waren gastheer en -vrouw van de trouwreceptie in de kerk.

Na hun huwelijksreis naar Orange Beach, Ala., zal het stel settelen in Durham.
(Sarah maakt deel uit van de Thomas Dobbelmann stamboom.)